Apunts

FORMACIÓ | La Gestió pressupostària d'un esdeveniment esportiu

Has de gestionar esdeveniments esportius? Doncs t'interessa aquesta formació:

  • 3 i 10 d'octubre de 2023
  • 10 a 14 hores

Aprendrem i posarem en pràctica la seva gestió econòmica, utilitzarem models i plantilles, definirem indicadors de seguiment i aprendrem a analitzar els esdeveniments esportius des de la seva òptica pressupostària per treballar la seva sostenibilitat econòmica i rendibilitat”

CCI Esports 2023: Fi recollida dades generals (31/03/2023)

Bon dia a tothom,

Us recordem que el proper divendres 31/3/2023 és el darrer dia per enviar-nos les dades generals de l'enquesta de CCI d'Esports d'enguany, en cas que no ens ho hagueu enviat ja.

En aquest sentit, ens posem a la vostra disposició amb el correu cerclesesports@itik.cat si teniu dubtes o dificultats a l'hora d'emplenar l'enquesta.

Moltes gràcies per endavant!

Cerca d'experiències esportives: Joves i Espai públic.

Bones, 

La Diputació de Barcelona està impulsant 21 projectes transformadors; des de la Gerència de Serveis d’Esports (GSE) s’està portant a terme el projecte: “Joventut Esportiva. Societat Activa”, que busca abordar l’abandonament esportiu prematur en col·lectius juvenils en situació de vulnerabilitat.

“La comunitat LGTBIQ+, l’educació física i l’esport”

El dia 19 de febrer és la diada contra la LGTBIFòbia a l'esport. Des del Consell Esportiu del Baix Llobregat, proposen una formació on-line:  “La comunitat LGTBIQ+, l’educació física i l’esport” .

Aquesta formació és realitzarà el 17 de febrer de 18h30 a 20h30 enmarcada dins del marc del programa “Fugim de la LGTBIFÒBIA” impulsat des del Consell Esportiu que té com objectiu, promoure la sensibilització i la prevenció de la discriminació per raó d’orientació sexual als centres educatius, entitats i administracions vinculades a l’esport i l’educació física.

7,8 milions d’euros per donar suport a les federacions esportives catalanes

Bon dia,

El Consell Català de l’Esport (CCE) continua activant la posada en marxa de recursos perquè les entitats esportives catalanes puguin continuar reprenent la seva activitat de manera progressiva.

Amb aquesta finalitat, el CCE ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions pluriennals per al suport a l'acció de les federacions esportives catalanes i les unions esportives de clubs i associacions per a l'any 2021, que té una dotació de 7,8 MEUR.

Guia d’activitats esportives adaptades al context de la COVID-19

Us informem que hem publicat l'actualització de a «Guia d’activitats esportives adaptades al context de la COVID-19 per a casals d’estiu» que té com a finalitat facilitar l’adaptació de les activitats esportives adreçades a infants, adolescents i joves en l'àmbit del lleure.

L’esport femení a Catalunya: de les pioneres del modernisme a l’actualitat

Bona tarda,

Una de les activitats celebrades durant la passada Fira Modernista de Terrassa, celebrada els dies 7, 8 i 9 de maig i dedicada a l’Esport, va ser una conferència virtual, organitzada pel servei d’Universitat de l’Ajuntament de Terrassa. Aquesta conferència es va titular: L’esport femení a Catalunya: de les pioneres del modernisme a l’actualitat.

Convocatòria de la Comissió Europea per a projectes pilot i accions preparatòries en el camp de l’esport

En el butlletí de mitjans d’abril us informàvem dels trets essencials del nou programa Erasmus+ 2021-2027 de la Comissió Europea i també us comentàvem que aquest programa preveu el desenvolupament de projectes pilot i accions preparatòries. Són iniciatives destinades a comprovar la viabilitat d’una acció i a preparar futures activitats de la UE.