Guia d’activitats esportives adaptades al context de la COVID-19

Us informem que hem publicat l'actualització de a «Guia d’activitats esportives adaptades al context de la COVID-19 per a casals d’estiu» que té com a finalitat facilitar l’adaptació de les activitats esportives adreçades a infants, adolescents i joves en l'àmbit del lleure.

El nostre objectiu amb aquesta guia és donar suport tècnic perquè pogueu dinamitzar activitats de lleure actiu que compleixin amb les mesures preventives de seguretat plantejades en el context de la pandèmia de la COVID-19.

La guia us ofereix 25 propostes d’activitats esportives que poden servir d’inspiració per programar les activitats d’estiu. Aquestes, estan categoritzades per grups d’edats, continguts educatius i tipus d’activitats per a que pugui ser molt més senzill buscar les activitats que més s’adaptin a les necessitats del grup.

La Diputació de Barcelona continua treballant en diverses línies per acompanyar els ajuntaments aquest estiu 2021. Podeu trobar la “Guia d’activitats esportives adaptades al context de la COVID-19 per a casals d’estiu” i altres recursos, a la web que la corporació ha posat a disposició dels ens locals i les entitats esportives, juvenils i de lleure: https://www.diba.cat/web/activitats-estiu/.

Salutacions!