Manual d'esdeveniments esportius segurs

Bon dia a tots i a totes,

Davant la situació sanitària actual, els organitzadors d’esdeveniments i activitats esportives han de poder garantir la reducció del risc de transmissió entre les diferents persones que participen en l’esdeveniment: organització, voluntaris, públic, proveïdors i participants.

Per ajudar-vos en el moment de dissenyar el vostre esdeveniment esportiu, posem a les vostres mans el Manual d'esdeveniments esportius segurs que conté mesures i recomanacions pràctiques que permetin establir un marc per garantir les condicions de seguretat i prevenció en l’organització d’esdeveniments esportius, d’acord amb el context actual.

Les orientacions que hi trobareu hauran de ser adaptades a les necessitats de cada organització i sempre d’acord amb les instruccions indicades per les autoritats competents en matèria de seguretat i prevenció davant malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.

Aquest manual ha comptat amb l’aportació de diversos experts en l’organització d’esdeveniments esportius, tant de diferents municipis de la província de Barcelona com d’empreses i entitats vinculades al sector.

Fotografia: Cursa dels Nassos 2021