Comunitat esportiva local

Segon taller d'avaluació dels resultats del Cercle Intermunicipal d'Esports

El 14 d’octubre la Gerència de Serveis d’Esports i el Servei de Programació de la Diputació de Barcelona van organitzar el segon i darrer taller d’avaluació dels resultats del Cercle de Comparació Intermunicipal d’Esports.

Increment de la pràctica esportiva malgrat la crisi

El 2 d’octubre la Gerència de Serveis d’Esports i el Servei de Programació de la Diputació de Barcelona van organitzar el primer dels dos tallers d’avaluació dels resultats del Cercle de Comparació Intermunicipal d’Esports, producte consolidat que enguany arriba ja a la 10a edició.

Els Cercles de Comparació Intermunicipal d'Esports apleguen a 53 municipis de més de 10.000 habitants de la província de Barcelona.

Comencem a caminar...

La comunitat esportiva local - CEL és un espai de trobada virtual que permet als seus membres comunicar-se, treballar de forma col·laborativa i gestionar coneixements distribuïts mitjançant diverses eines de participació (blocs, fòrums, wikis, etc...).

L'objectiu d'aquesta prova pilot per treballar els Cercles de Comparació Intermunicipal, en l'àmbit d'Esports, és facilitar el procés de la