33a Mitja Marató de Sitges

Ait Moussa, amb 1h 11 min 30 s, i Leonor Font, amb 1h 23 min 21s, van imposar-se diumenge passat, 10 de gener, a la 33a Mitja Marató de Sitges, que forma part del 10è Challenge de Mitges Maratons - Gran Premi Diputació de Barcelona.

Al lliurament de trofeus van participar l'alcalde de Sitges, Miquel Forns; la regidora d'Esports, Carme Almirall; l'assessor tècnic d'Esports, Daniel Laga; el president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas; i Oriol Marcè, com a representant de la Generalitat.

El podi masculí van completar-lo Xavi Tomasa i Daniel Baena; pel que fa a les atletes femenines, Rosa Navarro i Jeneth Becerra Arancha Tejero van aconseguir la segona i tercera posició, respectivament. Més de 2.500 atletes han finalitzat les proves de la Mitja i Quart de Marató.